Sobe Biser Dunava Smederevo

Naše sobe i apartmani predstavljaju idealan spoj tradicije i modernog dizajna. Svaka soba je pažljivo uređena raskošnim stilskim nameštajem, u diskretnim i elegantnim tonovima. Sve sobe imaju prostrane terase koje pružaju predivan pogled na reku Dunav. Osećaj udobnosti i nezaboravnog boravka je zagarantovan, bez obzira da li ste gosti na nekoj proslavi ili želite da istražite čari Smedereva.

Mladenački apartman

Naš prostran mladenački apartman smešten u najvećoj polukružnoj kuli, osvaja luksuznim stilskim nameštajem i prelepim svetlom. Pogled na reku Dunav dodatno upotpunjuje iskustvo boravka u ovom apartmanu. To je savršeno mesto za mladence koji žele da započnu svoj zajednički život u luksuzu.

biser dunava izgle unutrašnjosti apartmana za mladence
Apartman za mladence izgled
Apartman za mladence Biser Dunava
mladenački apartaman biser dunava smederevo srbija
Mladenački apartman za prvu bračnu noć Biser Dunava

Mladina soba za spremanje

Soba posebno osmišljena za pripremu mlade. Opremljena je luksuznim stilskim nameštajem, velikim brojem ogledala i fotogeničnim pozadinama koje će vaše pripreme učiniti nezaboravnim. Vaše slike će zračiti vanvremenskom elegancijom.

mladina-soba-za-spremanje-img-1
mlada na venčanju Biser Dunava
Mladina soba Biser Dunava Smederevo Srbija
mladenačka soba za spremanje mlade

Soba "Emilija"

Naša prostrana soba za goste "Emilija" uređena je sa namerom da vaš boravak učini prijatnim i nezaboravnim. Boje i dizajn ove sobe doprinose prijatnoj atmosferi, bez obzira na to da li ste gosti nekog venčanja ili proslave ili jednostavno želite da provedete vreme u prirodi i istražite čari Smedereva.

Soba "Laura"

Soba "Laura" je mala i ušuškana sa pogledom na baštu koja donosi mir i uživanje. Ova soba je idealna za opuštanje i pružiće vam osećaj spokoja i udobnosti.

Soba "Karolina"

Soba "Karolina" je ušuškana soba sa pogledom na Dunav, koja će vas očarati svojim nebo plavim bojama enterijera.

Scroll to Top