Proslave Biser Dunava

proslave na otvorenom pored reke Biser Dunava

Nezaboravne trenutke delimo sa vama

Biser Dunava nudi usluge organizovanja većih proslava (do 220 gostiju) u našem elegantnom transparentnom šatoru na obali Dunava. Veličanstveni pogled na reku i obalu učiniće vašu proslavu jedinstvenom i nezaboravnom. Za manje proslave (do 70 gostiju) možete odabrati našu prelepu terasu tik iznad Dunava ili bogato uređeni prostor našeg Cafe Bara.

Privatne proslave na otvorenom

Učinite vaš poseban dan nezaboravnim i proslavite ga sa vama dragim ljudima u prelepom ambijentu Bisera Dunava. Bilo da se radi o rođendanu, krštenju, veridbi, ili devojačkoj / momačkoj večeri - naš tim vam stoji na raspolaganju za organizaciju svake proslave.

Posloven proslave na otvorenom pored Dunava

Poslovne proslave

Nudimo usluge organizovanja kompanijskih i medijskih događaja svih vrsta u elegantnom ambijentu, sa veličanstvenim pogledom na Dunav. U Biseru Dunava možete organizovati PR događaje, medijski događaje, promocije, konferencije, team buildinge, prezentacije i treninge, seminare, kao i VIP događaje.

Posetite nas

Biser Dunava je tu da podeli sve posebne trenutke sa vama i vama dragim ljudima. Zakażite datum i posetite naš jedinstveni prostor.

Sjaj Pod Nebeskim Svodom - Transparentni Šator
Scroll to Top