Idalne lokacije za proslave na otvorenom_ Biser dunava

Proslave na otvorenom – kratak vodič za pripremu

Polako se bliži proleće i lepo vreme, a sa njim i mogućnosti da organizujete vaša slavlja i proslave na otvorenom! Ukoliko o tome razmišljate, naš je savet da nikako ne propustite priliku da odaberete lokaciju koja će vam omogućiti da iskusite sve čari prirode i otvorenog prostora. A da biste se dobro snašli i što lakše pripremili i organizovali vašu proslavu, u nastavku izdvajamo par saveta koji vam u tome mogu pomoći.

Idalne lokacije za proslave na otvorenom?

Kada su tema proslave na otvorenom, prvo što nam pada na pamet jeste priroda, zelenilo, možda blizina reke ili jezera
kako bi ugodjaj bio potpun. Na prvi pogled, kada krenemo da pretražujemo internetom deluje da ovakvih lokacija ima
mnogo, da je ponuda u izobilju i da samo treba pogledati slike i odabrati šta nam se najviše svidja. Medjutim, nije baš
tako. Da, ponuda zaista ima puno, ali kada malo dublje zagrebemo i “stavimo na listu” sve elemente koje lokacija za našu proslavu treba da ispuni, onda shvatamo da izbor i nalaženje prave lokacije za naše proslave na otvorenom nije ni malo lak zadatak.
Naime, pored samog ambijenta koji je broj jedan na listi stvari koje gledamo kada biramo lokaciju, treba uvek razmotriti i geografski položaj odnosno udaljenost same lokacije. Posebno jer organizacija proslave na otvorenom podrazumeva neku lokaciju u prirodi i takva mesta, nažalost iako često prelepa, umeju biti udaljena poprilično od grada i onda je veoma teško i naporno dovesti goste i sve organizovati na takvoj lokaciji.
Zato su lokacije poput Biser Dunava idealne jer su istovremeno blizu grada i glavnih saobraćajnica, a opet izolovane i u
srcu prirode.

Proslave na otvorenom – kratak vodič za pripremu

Kada je pravo vreme za organizaciju proslave na otvorenom?

Vremenski okvir za organizaciju proslave na otvorenom je sam po sebi ograničen, jer je proslavu na otvorenom mogućeorganizovati samo u mesecima kada vremenske prilike to dozvoljavaju.
Ako uzmemo u obzir i činjenicu da su najtraženiji termini za organizaciju vaših slavlja dani vikenda ili državnih praznika, kao i da je organizacija proslava na otvorenom veoma popularno poslednjih par godina, broj potencijalno slobodnih termina se značajno smanjuje. Zato je najbolje odabranu lokaciju posetiti i dogovoriti termin za vašu proslavu već nekoliko meseci unapred kako biste bili sigurni da je termin koji planirate slobodan.

Koje su mane organizacije proslave na otvorenom?

Kao i svaki boravak u prirodi, i kod proslave na otvorenom postoje sitnice koje vam mogu zasmetati, osim ukoliko se unapred ne pripremite. Komarci su klasičan primer, posebno u toplim večerima tokom letnjih meseci. Zato je veoma važno unapred istražiti i razgovarati sa vlasnicima šta se može uraditi da se ovakve neprijatnosti izbegnu. Na primer u Biseru Dunava se okolno rastinje redovno kosi i sredjuje, a takođe se primenjuju i druge biološki prihvatljive metode da se ove male napasti ne pojavljuju kao nezvani gosti na vašim proslavama na otvorenom.

Šta je bitno uzeti u obzir kod organizacije proslave na otvorenom!

Ono što je takodje važno razmotriti kada birate lokaciju za organizaciju vaše proslave na otvorenom to je i propratni
sadržaj koji lokacija nudi, a posebno mogućnost da vaše slavlje preselite sa otvorenog prostora u zatvoreni, u slučaju da vremenske neprilike pokušaju da pokvare vašu proslavu na otvorenom.
Biser Dunava nudi upravo to! Pored prelepog prirodnog ambijenta, u ponudi je transparentni zatvoreni deo koji sam po sebi je dovoljno primamljiv kao lokacija za venčanje iz snova! I najvažnije, dostupan je pod jednakim uslovima i u svakom trenutku!

Scroll to Top