O nama

Biser Dunava

venčanja na otvorenom pored reke Dunav (1)
Terasa pored Dunava

Naša misija

Nakon godina provedenih van Srbije, odlučili smo se na povratak sa idejom da kroz preduzetništvo doprinesemo povećanju turističkog potencijala našeg rodnog grada Smedereva. Zajedno sa našim porodicama kreirali smo šarmantan prostor za venčanja i proslave svih vrsta uz prateće ugostiteljske i turističke usluge, sa ciljem da omogućimo mladim parovima da dožive nezaboravno, luksuzno, ali pristupačno svadbeno iskustvo u najlepšem mogućem ambijentu.

Gde se nalazimo

Biser Dunava se nalazi u samom srcu Srbije, u gradu Smederevu koji je smešten na obali reke Dunav, najveće evropske reke, na samo 45 km od prestonice Beograda.Smederevo, nekadašnja srednjovekovna prestonica Srbije, poznato je po bogatom kulturnom i istorijskom nasleđu. Grad na obroncima vinograda i voćnjaka, prelepih pejzaža i povoljnog geografskog položaja i klime, idealna je lokacija za vaše venčanje iz snova.

Venčanja Na Otvorenom - Bajkovita Venčanja U Prirodi
Ambijent noću
Biser Dunava oraganizujemo venčanja na otvorenom
Šator i pogled na reku

Projekat Biser Dunava

Inspirisan elegancijom i luksuzom vila i malih zamkova u Provansi, Biser Dunava je savršen spoj tradicionalnog i modernog. Vila na samoj obali Dunava, u kojoj su smeštene sobe i café bar, uređena je raskošnim stilskim nameštajem, dok je elegantni transparentni šator, namenjen organizovanju proslava i venčanja, smešten u bogato uređenom dvorištu vile. Naš prostor sadrži i romantičnu terasu kao deo našeg café bara, nalazi se tik iznad Dunava, i pruža prelep pogled na reku i obalu.

Scroll to Top