Šta je Biser Dunava?

Biser Dunava je šarmantan prostor na otvorenom za proslave venčanja i organizaciju svih vrsta svečanih događaja.

Gde se nalazi Biser Dunava?

Biser Dunava se nalazi na adresi Beogradski put 160, Smederevo, Srbija, na obali reke Dunav.

Koliko je Biser Dunava udaljen od Beograda?

Biser Dunava je udaljen oko 45 kilometara od Beograda, što je približno 40 minuta vožnje Automobilom.

Koliki je kapacitet vašeg prostora?

Naš transparentni šator na obali Dunava može ugostiti od 80 do 220 gostiju, pružajući im nezaboravan pogled na reku. Unutrašnjost naše vile idealna je za manje proslave do 70 gostiju.

Kako mogu da rezervišem prostor za venčanje, i dobijem više informacija?

Da biste rezervisali naš prostor za venčanje, možete nas kontaktirati putem telefona na broj 064/8512-599, e-maila info@biserdunava.rs ili popunjavanjem kontakt forme na našem sajtu. Naš tim će vas kontaktirati što je pre moguće kako bi dogovorio sve detalje.

Da li nudite pakete za venčanja?

Da, nudimo različite pakete za venčanja koji uključuju različite nivoe usluga i opcija. Paketi su dizajnirani da odgovaraju različitim budžetima i potrebama, a možemo ih prilagoditi kako bi savršeno odgovarali vašim željama.

Da li je moguće prilagoditi meni za ketering?

Za sve vrste privatnih proslava meniji se mogu izmeniti u skladu sa našom ponudom.

Da li je moguće organizovati druge vrsta proslava?

Da, osim venčanja, Biser Dunava je idealan za organizaciju različitih proslava kao što su rođendani, godišnjice, poslovni događaji i drugi svečani događaji. Kontaktirajte nas za više informacija o prilagođenim uslugama za vašu specijalnu priliku.

Da li postoji parking za goste?

Da, Biser Dunava obezbeđuje prostran i bezbedan parking za sve vaše goste. Naš parking je besplatan i nalazi se u neposrednoj blizini prostora za proslave, što omogućava jednostavan i brz pristup.

Da li nudite smeštaj za goste?

Da, Biser Dunava ima sopstveni smeštaj za vaše goste i moze ugostiti 8 osoba. Nudimo udobne i elegantno uređene sobe koje će vašim gostima omogućiti prijatan boravak. Kontaktirajte nas za više informacija o smeštajnim kapacitetima i rezervacijama

Kakav je mladenački apartman u Biseru Dunava?

Da, Biser Dunava obezbeđuje prostran i bezbedan parking za sve vaše goste. Naš parking je besplatan i nalazi se u neposrednoj blizini prostora za proslave, što omogućava jednostavan i brz pristup.

Koliko unapred je potrebno rezervisati termin za venčanje?

Preporučujemo da rezervišete termin za venčanje što je ranije moguće kako biste osigurali dostupnost željenog datuma. Naša najpopularnija sezona brzo se popuni, pa je najbolje rezervisati nekoliko meseci unapred.

Koje usluge nudite u okviru organizacije venčanja?

Nudimo kompletnu, “all-inclusive”, organizaciju venčanja koja uključuje dekoraciju prostora, ketering, muziku, fotografa, video snimanje, kao i dodatne usluge prema vašim željama. Naš cilj je da vaša proslava bude savršena i bez stresa. – Ovo je pogresno jer nudimo samo prostor, i sada smo uveli i svoju dekoraciju, ostalo mladenci sami organizuju, bitno je da znate za buducu komunikaciju.

Pravimo bajkovito venčanje na otvorenom Biser Dunava Smederevo Beogradski put
Scroll to Top